top of page

NYITVA TARTÁS: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Telefon:  +36-20-669-0692

                +36-1-310-2325

                +36-1-310-2334

Idősebb Ott Márton 1971-ben azzal a céllal hozta létre a szervizt, hogy Magyarországon képviselje a kiemelkedő minőségű, a fejlesztésekben élen járó, ugyanakkor baráti hangulatú, ügyfélorientált, kellemes, igényes környezetű műhelyeket. A szerviz célja ma sem más, mint amit alapításakor idősebb Ott Márton megálmodott. Ezt igazolja, hogy az évtizedek óta a szerviz szolgáltatásait igénybe vevő ügyfélkör mellett egyre bővül az újonnan érkező, elégedett ügyfelek köre is.

Cégünk legfőbb profilja a futómű beállítás, illetve javítás, valamint gumiabroncsok értékesítése, szerelése. Emellett azonban számos más javítási munkát is végzünk az Ügyfelek megelégedettségére. Több mint 40 éve törekszünk arra, hogy a legjobb minőségben szolgáljuk ki a Ügyfeleinket, hogy mindig elégedetten távozzanak. Ennek érdekében a szervizben olyan jól képzett, tehetséges szakemberek dolgoznak, akik maximálisan odafigyelnek az egyedi igényekre, problémákra és minden esetben készséggel segítenek, szakszerű tanácsokkal látják el az Ügyfeleket.

Arra törekszünk, hogy a szervizben mindig a profilnak megfelelően a lehető legmodernebb, leghasznosabb, minőségi eszközöket, felszereléseket alkalmazzuk. A minőségi termékek bővítése érdekében cégünk 2012. évben csatlakozott a kitűnő hírű, holland Vredestein, a francia Michelin, valamint az olasz Pirelli márkakereskedéshez is. 2015-ben szerződést kötöttünk a kiemelkedően teljesítő Continental cégcsoporttal, és 2016-tól pedig már ContiClub tagok lettünk.

Munkatársaink

Minden esetben a minőséget részesítjük előnyben a mennyiséggel szemben, mert tudjuk, hogy csak ez a fajta gondolkodás vezethet minket előre és ez szolgálja Ügyfeleink érdekeit.

pilz-gergely-ott-service-autoszerelo.jpg
Pilz Gergely
szavuly-roland-ott-service.jpg
Szávuly Loránd
bottom of page