top of page

NYITVA TARTÁS: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Telefon:  +36-20-669-0692

                +36-1-310-2325

                +36-1-310-2334

Szervizünk számos nagy gyártótól (Vredestein, Apollo, Continental, Michelin, Pirelli) közvetlenül rendeli meg a gumiabroncsokat, így biztosítva a versenyképes árakat. A gyakoribb abroncsokat raktárról, a ritkábbakat raktárról, vagy néhányan napon belüli szállítási idővel értékesítjük.

Szervizünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gépjármű és annak használójának igényei szerint ajánljon gumiabroncsot. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nem megfelelő méretű, vagy mintázatú abroncs kerüljön felszerelésre. 

Szervizünkben nemcsak értékesítjük az abroncsokat, de nyomon követjük annak utóéletét is. Sajnos sokszor a legkiválóbb minőséget biztosító márkáknál is előfordulnak gyári hibák, amelyek esetében szervizünk teljes garanciális ügyintézést vállal. Számos gyártóval olyan szerződésünk van, amely lehetőséget ad arra, hogy nemcsak a gyári hibák, de az Ügyfél által okozott károk esetén is garanciális beszámítást, vagy cserét igényeljen az Ügyfél.

Szervizünk kiemelt Vredestein Continental és Pirelli csoport partnerként számos olyan előnyt tud nyújtani az Ügyfeleknek, amelyeket más kereskedőknél nem, vagy nem olyan kedvező feltételekkel tudnak igénybe venni. Az aktuális akciókról, lehetőségekről érdeklődjön szervizünkben!

Szervizünk nem híve a használt gumik vásárlásának. Sokszor magánszemélyektől, rosszabb esetben tudatos kereskedőktől vásárolnak olyan használt abroncsokat az emberek, amelyek már nem alkalmasak egy szezonra sem. A balesetveszélyes gumiabroncsok felszerelését szervizünk megtagadja, de az Ügyfélnek sem érdeke köz- és önveszélyes abroncsok felszereltetése. A legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy az Ügyfelek nem a megfelelő kopásjelzőnél mérik a gumiabroncs profilmélységét, így nem is tudják a vásárlás pillanatában, hogy rossz abroncsot vásároltak. Használt gumi esetében azonban hiába reklamál a vásárló. Ha mégis sikerül egy szezonra megfelelő abroncsot is vásárolnia az embereknek, hosszútávon kiszámolva mégsem jár jól. Ma már megfizethető áron vásárolhatnak Ügyfeleink jó minőségű abroncsokat, amelyek – használattól függően – több évig megfelelő minőséget, a garanciális feltételek pedig nagyobb biztonságot nyújtanak.

Ne felejtse a gumiabroncs vásárlásánál, hogy a legkiválóbb fékrendszer sem megfelelő, ha a gumi minősége, kopása, repedezése vagy akár öregedése nem teszi lehetővé az úton való tapadást. A tesztek jól mutatják azonban azt is, hogy új gumi és új gumi féktávolsága között is milyen különbségek vannak. Néha csak néhány méteren múlik egy kisebb koccanás, vagy nagyobb baleset bekövetkezése, éppen a féktávolság miatt. Legyen körültekintő az abroncs megválasztásakor és bátran kérje szakértőink segítségét!

bottom of page