top of page

NYITVA TARTÁS: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Telefon:  +36-20-669-0692

                +36-1-310-2325

                +36-1-310-2334

Futómű javítás

Tudnunk kell, hogy a gépjármű futóművében több kopó alkatrész van, amelyek állapotának felülvizsgálata szükséges a rendszeres átvizsgálások alkalmával. El kell azonban vinnie ellenőrzésre gépjárművét, ha bármilyen rendellenes hangot, vagy menetteljesítmény eltérést észlel.

Többször előfordul, hogy az Ügyfelek futómű beállításra érkeznek, de az átvizsgálás során kiderül, hogy az autó futóművében valamely alkatrész elkopott, sérült. A futómű beállítást ilyen esetekben a kopott, vagy sérült alkatrész cseréjét követően kell elvégezni. Szervizünkben képzett szakemberek Ügyfeleink kérésére elvégzik a szükséges javításokat, alkatrész cseréket, majd ezt követően beállítják a futóművet.

Ne felejtse, hogy a futómű állapota nemcsak közlekedésbiztonsági kérdés, de annak rendszeres ellenőrzése az autója élettartalmát is megnöveli és pénztárcáját is kímélheti vele. Amennyiben ugyanis a futómű állapota huzamosabb ideig nem megfelelő, olyan meghibásodásokhoz vezethet, amelyek költségesek lehetnek és elkerülhetőek lettek volna, ha időben elhárították volna a futómű hibáját.

Minden futómű javítást követően futómű beállítás szükséges. Futómű beállítás nélkül ugyanis hiába került sor a futómű javítására, a rossz kerékdőlés és összetartás további meghibásodásokhoz vezetnek. Szervizünkben ezért minden futómű javítást követően azonnal elvégezzük annak beállítását is a legkorszerűbb Hofmann Geoliner 650 3D-s futómű állítóval.

bottom of page