top of page

NYITVA TARTÁS: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Telefon:  +36-20-669-0692

                +36-1-310-2325

                +36-1-310-2334

Sajnos a mai utak állapota miatt szinte mindenkivel előfordul, hogy belemegy egy-egy kátyúba, vagy "megtalál" egy-egy padkát. Az esetek döntő többségében ez nem okoz gondot, de nem árt tudni, hogy egy ilyen „kátyúzás”, akár csak a „járdázás”, a felni sérülését is okozhatja. Nem kell azonban ilyen esetekben rögtön új alufelnit beszerezni. Amennyiben a sérülés mértéke engedi, pótlás helyett költséghatékony és megfelelő megoldást nyújt a felni javítása.

 

Egyre szélesebb ügyfélkörünk azon rétege is, akik a funkciójukban tökéletes, de esztétikailag sérült felnijüket szeretnék újra az eredeti, "gyári" állapotában viszontlátni. Nekik is megoldással szolgálunk a legújabb felnijavító gépünk segítségével. Legyen szó felniperem sérüléséről, parkolásból eredő kisebb sérülésről, vagy jelentősebb károsodásról, szakértő csapatunk komplex segítséget tud nyújtani.

Sokan érkeznek azonban úgy a szervizünkbe futómű állításra, hogy azt érzik, valami nincs rendben az autóval, de nem is gondolják, hogy ennek oka a felni sérülésével kapcsolatos. A felni sérülése ugyanis nemcsak esztétikai kérdés, de kihat a futóműre is. A sérült felni rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére, ezért  menetközben  megváltozik az úttartás, az autó kormányzása is  zavaró illetve szokatlan lehet. Az alufelni perem sérülése következtében a keréknyomás akár rövid idő alatt le is csökkenhet. Mindezek alapján nyilvánvaló, hogy egy rossz állapotú felni mennyire balesetveszélyes.

Önnek azonban nem kell aggódnia, mert szervizünkben gyorsan és szakszerűen javítjuk meg a sérült alufelni hibáit, legyen szó hiányos, vagy repedt felniről.  Cégünk ismert arról, hogy nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik különösen a személyautó  felni javítása, felni hegesztése, esztergálása, felni egyengetése és felni görgőzés technológiájában.

Az acélfelni, illetve a könnyűfémfelni vizsgálatát követően minden alkalommal szakembereink egyedi javítási lehetőséget kínálnak, illetve egyéniesítve tesznek javaslatot a felni javítást követő futómű beállításra. Szervizünkben futómű beállítására a legkorszerűbb Hofmann Geoliner 650 3D-s futómű állítóval kerül sor.

Ne felejtse, a megfelelő állapotú felnik használatával növekszik az abroncs és a futómű alkatrészek hasznos élettartama, optimális lesz a gumiabroncsok tapadási felülete!

bottom of page