top of page

NYITVA TARTÁS: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Telefon:  +36-20-669-0692

                +36-1-310-2325

                +36-1-310-2334

Rázópados futómű hiba megállapítás

Időnként nem elegendő, ha az autót stabil helyzetben vizsgálják, szükséges lehet a hiba pontos megállapítása érdekében, ha megnézzük az autót abban a helyzetben is, amikor az adott probléma egyértelműen érzékelhető. A rázópad segítségével az ilyen helyzetek nagy részét imitálni lehet. A rázópados ellenőrzés lehetőséget ad tehát arra, hogy olyan helyzetben is megvizsgálják a szakembereink az autó futóművét, amikor az autó igazán nagy terhelést kap. Így olyan hibákra is fény derülhet, amelyet egy álló helyzetben, „próbakörre kivitt”, vagy emelőn lévő autónál nem lehet észrevenni.
A futómű pontos beállítása nemcsak az abroncsok, de az egész gépjármű élettartalmának növelése érdekében kiemelt jelentőségű. Ne felejtse időről-időre ellenőriztetni!
 
Szervizünk a legkorszerűbb Hofmann Geoliner 680 3D-s futómű állítóval dolgozik, ami jelenleg a piac egyik vezető terméke.
Szervizünk igyekszik kielégíteni az Ügyfelei igényeit, így akár már online is bejelentkezhet futómű ellenőrzésre a főoldalon található időpontfoglalás menüre kattintva.

bottom of page