Keresés
  • Ott Márton

AZ APOLLO VREDESTEIN ÚJ PRÉMIUM NYÁRI GUMIABRONCSOT VEZET BE: EZ A VREDESTEIN ULTRAC SATIN

Nagy teljesítményű abroncs kiemelkedő vezetési tulajdonságokkal és "zöld" besorolással.Az Apollo Vredestein a Genfi Autószalon keretében mutatja be legújabb termékét, a nagy teljesítménnyel és hipermodern technológiai megoldásokkal felvértezett Vredestein Ultrac Satin abroncsot. A kifejezetten kényes vásárlók számára, felső kategóriás autókhoz és utcai terepjárókhoz készült abroncs az Apollo Tyres globális kutatási-fejlesztési központja által megalkotott fejlett technológiai megoldások, valamint az olasz Giugiaro tervezőiroda dizájnja alapján készült.

A nagyobb méretű és egyre erőteljesebb motorral ellátott autók térhódítása töretlenül folytatódik. A hagyományos robbanómotoros autók, a népszerű bedugható hibridek és az elektromos típusok egyaránt egyre nagyobbá és súlyosabbá válnak. Ez vezetett ahhoz, hogy az Apollo Vredestein úttörő fejlesztések révén megalkossa legújabb innovatív és fenntartható abroncsát, mely a Vredestein Ultrac Satin nevet kapta. Ez a magas minőségű, prémium kategóriás nyári abroncs új szintre emeli az autók teljesítményét, ráadásul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárul.

Kiemelkedő tapadás nedves felületeken, alacsony gördülési ellenállás A különleges, tapadásnövelő gyantának és a futófelületen elhelyezett, Z alakú bemélyedéseknek köszönhetően az új abroncs vizes felületeken is páratlan tapadást és irányíthatóságot biztosít. Az aszimmetrikus futófelület és az optimalizált mintázat hozzájárul a pontosabb kormányzáshoz és a jobb irányíthatósághoz. A vállalat abroncsszakemberei az alacsony gördülési ellenállás és a nedves felületeken is egyenletes tapadás érdekében a következő öt területen értek el komoly eredményeket az abroncsgeometria és az összetevők optimalizálásával: a futófelület, a futófelület alapja, az oldalfal, a vázszerkezet, valamint a peremvédő.

A Vredestein Ultrac Satin jellemzőinek rövid összefoglalása

Kiemelkedő fékteljesítmény: 3,3 méterrel rövidebb féktáv 80 km/h-n és magasabb sebességen is* Kényelmes, pontos és jól szabályozható kormányzás 12 százalékkal jobb irányíthatóság száraz felületeken* 10 százalékkal jobb irányíthatóság nedves felületeken* Alacsony gördülési ellenállás = alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás 100% A-jelölés nedves felületen történő fékezés esetén, gördülési ellenállás (C/B) és alacsony külső zajszint (71 dB) 16 és 18 hüvelyk közötti méretben, W és Y sebességkóddal kapható (az év második felében nagyobb méretek is bevezetésre fognak kerülni, 20 hüvelykkel bezárólag). *A korábbi Ultrac Cento termékhez képest (méret: 245/40R18 Y), belső tesztek alapján mérve.


#bloggingtips #OttserviceBlog #tires

19 megtekintés0 hozzászólás